Кандидат в нардепи влаштував безкоштовний концерт Бориса Гребенщикова

Херсонський підприємець, співвласник туристичної кав’ярні “ХерсON” Білецький Павло Сергійович влаштував 14 червня 2019 року на вулиці Суворова біля кав’ярні безкоштовний концерт Бориса Гребенщикова для всіх бажаючих. Про організацію концерту повідомляє телеканал “Скіфія”.

Раніше Білецький заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, що йде в народні депутати по округу 182 від політичної партії Святослава Вакарчука “Голос”.

Білецький пояснив, що до нього звернулись організатори концерту, бо в них є традиція робити безкоштовний концерт в кожномі місті, тому він запропонував зробити це на вулиці Суворова. Чи були організатори концерту Бориса Гребенщикова в курсі, що Білецький збирається балотуватись до Верховної Ради України – поки що з’ясувати не вдалось. Партію “Голос” на Херсонщині представляє Войтенко Марина.

2015 року Білецький балотувався до Херсонської міської ради від політичної партії “УКРОП”.

2016 року в Херсон на День міста привозили з концертом гурт Святослава Вакарчука “Океан Ельзи”. Гурт дав концерт на схилах Дніпра в Парку Слави. Прес-служба Херсонського міського голови вимагала від журналістів згадувати в матеріалах головного спонсора свята – “Смарт Мерітайм Груп”, представником і керівником якої в Херсоні є депутат Херсонської обласної ради (Опозиційний блок) Федін Василь Вікторович.