На Херсонщині відбулися кадрові зміни в структурі районної та обласної влади

На Херсонщині відбулися кадрові зміни в структурі районної та обласної влади.
На засіданні колегії Херсонської обласної державної адміністрації 16 лютого 2017 року, очільник Херсонської області Андрій Гордєєв повідомив присутніх про кадрові зміни, які відбулися в структурі обласної та районних державних адміністрацій.

Так, з початком 2017 року, відповідно до розпоряджень Президента України Петра Порошенка, на посади голів райдержадміністрацій призначено:

Олександра Єрохіна – у Горностаївському районі,

Сергія Довбню – в Іванівському районі,

Наталію Солтановську – у Новотроїцькому районі,

Сергія Старуха – у Високопільському районі,

Тетяну Гасаненко – у Голопристанському районі,

Олександра Бурейка – у Чаплинському районі.

На посаду заступника голови Білозерської районної державної адміністрації призначено Віктора Корнієнка.

В обласній державній адміністрації також відбулися кадрові зміни. Так, посаду заступника начальника управління з питань фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації, начальником відділу спорту та організаційної роботи зайняла Ірина Степанова.

Обов’язки начальника управління транспорту, дорожньої інфраструктури та зв’язку обласної державної адміністрації покладено на Валерія Соценка.

Голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв побажав новопризначеним управлінцям витримки й мудрих управлінських рішень заради розвитку Херсонщини й держави вцілому. Про це повідомляє офіційний сайт Херсонської обласної державної адміністрації.