Шахраї використовують ім’я губернатора

Шахраї на Херсонщині від імені керівника області вимагають гроші.
Зловмисники представляються посадовими особами облдержадміністрації та особистими помічниками Андрія Гордєєва і вимагають сплатити чималу суму на банківські рахунки. Про це повідомляє офіційний сайт Херсонської ОДА.
Шахраї, прикриваючись іменем губернатора, телефонують підприємцям і бізнесменам області з наполегливим „проханням“ надати фінансову допомогу для дітей-сиріт із зони АТО.
Це діють шахраї, які винайшли черговий метод ошуканства, який спекулює на святому почутті людей щодо надання допомоги нашим військовим. І знаючи активну позицію голови облдержадміністрації стосовно підтримки військовослужбовців аферисти вирішили використати його ім’я в своїх ницих цілях.
Андрій Гордєєв зауважив, що нікого не уповноважував від свого імені збирати будь-які кошти на благодійну допомогу. Натомість голова облдержадміністрації закликає мешканців Херсонщини, керівників підприємств та організацій у разі подібних звернень, листів та дзвінків повідомляти особисто очільнику області і негайно звертатися до правоохоронних органів.
За наявними фактами голова обласної державної адміністрації звернувся з листом до головного управління національної поліції області для належного реагування.