Богданов виклав фото “дружини нардепа”

Депутат Херсонської міської ради Богданов Віталій Володимирович (УКРОП) виклав на своїй сторінці у соцмережі художнє чорно-біле фото жінки у трико та на підборах на фоні позашляховика білого кольору. “жена Народного депутата Сергей Хлань – просто по-домашнему…” – пише Богданов (орфографію збережено).


В коментарях Богданов пояснює, що ця фотографія була опублікована як компромат і що і дружина, і позашляховик є в декларації народного депутата.
 
В електронній декларації Хланя за 2016 рік дружина та білий позашляховик – відсутні. На сторінці фотографа у Instagram можна знайти ще фотографії схожої жінки на фоні білого позашляховика, датовані 24 травня 2017 року та зроблені в Баштанці (Миколаївська область).

Почему мне нравится фотографировать на улице? Потому что никогда не знаешь заранее точно где это будет и как, и всегда по разному даже в том же месте ❣️с машинами мы совсем не планировали фоткаться, и вообще ехали в студию ?и не доехали ⛔️ #sexywoman #womanportrait #женскийпортрет #bmw #фотосессияводессе #фотографниколаев #фотографодесса #фотосессиявниколаеве #фотографвниколаеве

Допис, поширений Ксения Лесная ✨фотограф✨ (@kseniyalesnaya)

На сайті “Преступности.Нет” дійсно є опублікований матеріал з посилання на “NikLife”.