Андрій Гордєєв та травневі провокації

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв попередив херсонців про можливі провокації на травневі свята на своїй сторінці у Facebook:
“Увага! Травневі провокації!!!
Друзі, надійшла інформація, що на травневі свята на півдні України, зокрема і у місті Херсоні, готується низка провокацій за проплаченим замовленням з Росії! Тривожні сигнали також надходять і з Харкова. Їх мета – дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в регіоні. Тому я звертаюся до кожного мешканця нашого обласного центру із закликом не піддаватися на провокації і не підтримувати їх агресивних дій. Проведіть час краще з рідними та друзями. У Вас, як мінімум, є кілька варіантів для відпочинку. Вирушайте на славетну Кам’янську Січ, що у селі Республіканець Бериславського району, де ми урочисто відкриємо початок туристичного сезону та вшануємо пам’ять козаків-захисників. Влаштуйте пікнік на дачі, на природі або ж поїдьте собі на рибалку. До речі, зараз гарно клює карась!
Я переконаний, що мудрість земляків, сила і міць наших патріотів, злагоджена робота правоохоронних органів не допустять будь-якого загострення!
П.С. Не забувайте про техніку безпеки, бережіть наші ліси!!!!!!”