Антощук судиться з Гандзюк

Начальник Управління захисту економіки в Херсонській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України пан Антощук Артем Ігорович подав позов про захист честі і гідності до в.о. керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради, радника Херсонського міського голови пані Гандзюк Катерини Вікторівни. Про це повідомила активіст Інна Усачова в групі “Самооборона Херсона”. Позов мають почати розглядати 5 лютого 2018 року о 10:45 у Херсонському міському суді.
14 вересня 2017 року в.о. керуючого справами мерії Херсона Катерина Гандзюк на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала, що начальник УЗЕ в Херсонській області Артем Антощук вимагає від міської влади 3% від сум всіх підрядів і тендерів.
26 вересня 2017 року Гандзюк писала, що Антощук, нібито, написав заяву заднім числом, що йому пропонують гроші. В той же день було проведено обшук в приміщеннях Херсонської міської ради, в тому числі в кабінеті, де знаходиться робоче місце Гандзюк.
27 вересня 2017 року на сайті ГПУ було повідомлено про те, що прокуратура Херсонської області затримала керівника одного з департаментів мерії Херсона. Стверджувалось, що він дав хабар начальнику управління захисту економіки поліції Херсонській області (тому самому Антощук).