Херсонська депутатка стала представницею Омбудсмена на Кіровоградщині

Галина Леонідівна Лугова, депутатка Херсонської міської ради, екс-секретар Херсонської міської ради, яку звільнив з посади голова Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко, знайшлась у Кропивницькому. Під час зустрічі з поліцейськими, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини (Омбудсмен) Дмитро Лубінець представив присутнім Галину Лугову. Про це повідомляється на сайті поліції.

За словами Лубінця, Лугова продовжить співпрацю з питань додержання конституційних прав і свобод людини і громадянина та здійснення парламентського контролю у цій сфері.

Галина Лугова продовжу судитись через звільнення з посади секретаря Херсонської міської ради. Раніше вона працювала директоркою школи в Антонівці (передмістя Херсона) і запамʼяталась художньою творчістю у вигляді ліпнини як на території школи, так і в будівлі виконавчого комітету Херсонської міськради. У 2022 році після деокупації Херсона Лугову було призначено начальницею Херсонської міської військової адміністрації. Вона розповідала, що росіяни хотіли зробити депутат Семенчева очільником міста.