Нардеп звернувся до Генпрокурора

Юрій Віталійович Одарченко, народний депутат України (ВО “Батьківщина”, округ 183) звернувся до Генерального прокурора України Юрія Віталійовича Луценка з вимогою звернути увагу на діяльність Херсонського міського голови Володимира Васильовича Миколаєнка стосовно підняття оплати за проїзд до 5 гривень.

Народний депутат від «Батьківщини», голова Херсонської обласної парторганізації Юрій Одарченко звернувся до Генерального прокурора із вимогою притягнути до кримінальної відповідальності Херсонського міського голову, який усупереч законодавству в робочому порядку підвищив тариф на проїзд у громадському транспорті.
«Міський голова одноосібно підписав розпорядження про підвищення тарифу до 5 гривень. Ніякого рішення виконавчого комітету, яке давало б законні підстави для підвищення вартості проїзду не було», – заявив парламентар.
Одарченко повідомив, що прокуратура Херсонської області порушила кримінальну справу за ст. 366 і 365, але, «незважаючи на простоту цієї справи, міському голові й досі не вручили підозру».
Тож народний депутат звернувся до Генерального прокурора Юрія Луценка з вимогою вплинути на дії Херсонської обласної прокуратури та спонукати її до конструктивних і рішучих дій для розслідування справи.
Депутати Херсонської міської ради підтримали скасування рішення виконкому щодо незаконного підвищення тарифу на проїзд у громадському транспорті до 5 гривень.
Перед тим Одеський апеляційний адміністративний суд зупинив незаконне підвищення тарифу на проїзд у громадському транспорті.
Про це повідомляє прес-служба партії “Батьківщина”.