Хто вимагає тариф в 1 євро?

30 січня 2017 року на комісію Херсонської міської ради (голова комісії – депутат Устинов (Опозиційний блок) завітав чоловік, який вимагав встановити тариф на перевезення пасажирів в громадському транспорті в місті Херсоні в розмірі 6 гривень. Сайт “Гривна.Новый формат” назвав у матеріалі чоловіка директором фірми (фото з сайту “Гривна.Новый формат”):
“На засіданні депутатської комісії міськради Херсона з питань підприємництва директор фірми-перевізника «Корнет-Стиль» Зублевський поставив питання про необхідність підвищення [вартості] проїзду в маршрутках.

– Якщо це не зробити то ми станемо. У Миколаєві тариф підняли до 6 грн., В Одесі – до 7 грн. Солярка за тиждень в опті подорожчала на 2,24 грн. Я не кажу вже про звичайні заправки.

Депутат Васильєв (РПЛ) зауважив:

– З Білозерки проїзд в Херсон 17 грн., а у нас …

Ведучий засідання Олександр Ложичев (Свобода) зауважив:

– А тому ви не штурмуєте Верховну Раду і не ставите питання про те, що паливо дорожчає? Адже це глобальне питання.

Зублевський відповів:

– Ви самоусунулися. Тоді буде виходити стільки маршруток, на скільки буде вистачати палива, якщо тариф не підвищити до 6 грн.”

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, директором ПП “Корнет-Стиль” (ЄДРПОУ 24117824) на даний момент є ОНОЙКО ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ. До нього директором була депутат Херсонської обласної ради (УКРОП), а нині – радник голови Херсонської обласної ради Булахова Оксана Михайлівна.

Кінцевим бенефіціаром та засновником ПП “Корнет-Стиль” з 1996 року є ЗУБЛЕВСЬКА СВІТЛАНА ОЛЕКСАНДРІВНА.

Можливо, візитер є родичем чи чоловіком власниці фірми-перевізника ПП “Корнет-Стиль” пані Зублевської? Тоді на якій підставі він вимагає від депутатської комісії підвищення вартості проїзду та погрожує саботувати пасажирські перевезення в місті Херсон? Минулого разу тариф було встановлено на рівні 4 гривні після багатомісячного конфлікту і спробі встановити тариф у 5 гривень. Тоді людина, яку “Гривна. Новый формат” називає директором фірми-перевізника, вимагала встановити тариф на рівні 1 євро.