Телеканал “4 канал” херсонського колаборанта Ковальова арештовано

Суд арештував активи телеканалу, який належить нардепу-зраднику з Херсонщини. Про це пише “Кавун.city”.

Суд арештував активи телеканалу «4 канал», який належить нардепу-колаборанту Олексію Ковальову. Повідомляється, що 100 відсотків статутного капіталу «ТРК «Інтеррадіо», якій належить мовник, арештовано державою.

Як зазначають у Державному бюро розслідувань, за їх поданням суд також арештував частки Ковальова у двох інших юридичних особах, а також його банківські рахунки. Загальна вартість корпоративних прав Ковальова, на які наклали арешт, складає 4,7 мільйона гривень.

Наразі соцмережі, а також офіційний сайт телеканалу не працюють. Зокрема, на офіційному сайті відкривається лише сторінка зі статутними документами телеканалу.

Зазначимо, що самі співробітники телеканалу відмежувалися від опального власника, заявивши, що з початку повномасштабного вторгнення окупантів до України він не виходив на зв’язок із колективом та не брав участі в діяльності мовника. Сам телеканал Ковальов придбав у грудні 2021 року.

Наразі в етері «4 каналу» транслюється загальнонаціональний телевізійний марафон.

Нагадаємо, що народний депутат від виборчого округу №186 Херсонської області Олексій Ковальов напередодні повномасштабного вторгнення московитів не підтримав у парламенті рішення накласти на державу-агресора санкції. Згодом він опинився на тимчасово окупованих територіях Херсонщини й критикував чинну українську владу.

Ковальова виключили з провладної фракції «Слуга народу», а ДБР оголосило йому про підозру в державній зраді. Сам нардеп у цей час увійшов до складу самопроголошеного «уряду» Херсонської області, підконтрольного окупантам.

Наразі Олексія Ковальова підозрюють в державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану, та пособництві державі-агресору. Йому загрожує довічне ув’язнення з конфіскацією майна.