Студентів навчили взаємодіяти з владою та ЗМІ

Для учасників першої стратегічної сесії громадської організації «Молодіжне антикорупційне агентство» пройшов тренінг на тему «Взаємодія зі ЗМІ та владою». Учасники сесії – це представники молодіжного та студентських активів з усієї України, яких об’єднує питання подолання корупції в вищих навчальних закладах країни. Студенти – це та група українського суспільства, яка практично щодня стикається з фактами корупції в університетах. Члени молодіжного агентства розробляють спільну стратегію як знизити рівень корупції і в результаті повністю позбутися від цього факту в навчальних закладах.
Серед тем, які розглядалися під час тренінгу були такі, які дозволять молодим активістам зрозуміти цільову аудиторію на яку спрямована їх діяльність. Отримали інструменти інформаційної взаємодії з громадськістю та розібралися в каналах отримання інформації, через які можна впливати на свою аудиторію. Крім цього дізналися, як грамотно будувати комунікаційну стратегію зі ЗМІ для найкращого поширення інформаційного контенту, а так само як правильно взаємодіяти з органами місцевого самоврядування в реалізації власних проектів і отримання необхідної інформації.
Тренінг провів Жнивін Андрій – голова ГО «Центр досліджень суспільства» і член Громадського руху «Фортеця Херсона». Тренінг проводився на базі Херсонського державного університету.