Мати очільника херсонської “ОПЗЖ” Устинова достроково припинила повноваження депутатки Херсонської міської ради

Директорка Херсонської гімназії №1 Устинова Наталія Валентинівна , депутатка Херсонської міської ради від забороненої в Україні політичної партії “Опозиційна платформа – За життя”, подала 17 серпня 2023 року заяву про складання повноважень. Відповідне розпорядження підписав начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко 23 серпня 2023 року.

Син Устинової, депутат Херсонської обласної ради (ОПЗЖ) Єгор Олександрович Устинов виїхав до Швейцарії орієнтовно наприкінці 2022 або на початку 2023 року. До того часу він встиг скласти повноваження заступника голови Херсонської обласної ради. Працював заступником директора “Київгаз”, що давало Устинову тимчасову бронь від мобілізації, хоча він свого часу закінчив Академію СБУ. Закордон Устинов, скоріше за все, виїхав як супроводжуючий дружини Тетяни для її лікування. Крім нього закордон у Швейцарію виїхала Весна Карпук, відома як екс-очільниця “Департаменту щастя” при Херсонській облдержадміністрації.

Зважаючи на заборону виїзду закордон жінок-депутаток, можна припустити, що Устинова надала заяву і тепер зможе (чи вже змогла) приєднатись до синочка у Швейцарії.