Депутату потрібна допомога

Депутат Дніпровської районної в м.Херсоні ради (Опозиційний блок) Анна Середа закликала почати збір допомоги. В першу чергу Середа хоче зібрати засоби особистої гігієни, зокрема, жіночі прокладки. Про це депутат повідомила в коментарях у Facebook.

Звісно, це невеличке перебільшення. Просто депутат від “Опозиційного блоку” Анна Середа не вміє спілкуватись в соціальних мережах і тому постійно потрапляє в кумедні ситуації, грубіянить чи висловлюється нецензурно. Наприклад, можна пригадати спіч Середи стосовно перейменування вулиці Калініна у вулицю Січових Стрільців. Тоді Середа нецензурно висловилась, потім намагалась відредагувати пост, який згодом просто видалила.

Цього разу Середа спробувала висловити свої думки стосовно відміни тарифу на пасажирські перевезення з 6 до 4 гривень. Згідно з ухвалою суду, рішення про підняття тарифу до 6 гривень, яке прийняв виконавчий комітет Херсонської міської ради, призупинене. Аналогічна ситуація була 2017 року, коли призупиняли рішення про підвищення вартості перевезень з 3 до 5 гривень.