Лідер СПУ намагався відбити в СБУ затриманого

У Херсоні керівник обласної організації Соціалістичної партії України Стремоусов Кирило Сергійович у супроводі інших осіб намагався відбити від співробітників СБУ затриманого, щодо якого у суді обирали запобіжний захід.

Про напад невідомих осіб на співробітників СБУ на своїй сторінці у Facebook повідомив представник президента в Автономній Республіці Крим Борис Бабін.

“З сумом констатуємо відсутність належного рівня координації правоохоронних органів, яке призводить до подібного підняття голови російської п’ятої колони у районах, наближених до Криму. Бо піаритися з Києву в соцмережах щодо активних дій ДПС та СБУ на “нулі” – це круто. А забезпечити шляхом координаційних повноважень належну поліцейську та іншу діяльність та супроводження затриманих у м. Херсон – це ж не так круто…”, – написав він.

“Особливі “вітання” херсонській поліції та нацгвардійцям…”, – додав Борис Бабін.

Про це пише “ТСН”.

Спочатку представник президента в АР Крим написав, що мова йде про СБУ затримала кримського депутата, який працював на окупаційну владу СБУ затримала кримського депутата, який працював на окупаційну владу “депутата” окупаційного органу влади у Євпаторії, але потім він видалив згадку про нього.

Нагадаємо, 25 березня в українських водах Азовського моря В Азовському морі затримали кримське судно під російським прапором В Азовському морі затримали кримське судно під російським прапором прикордонники затримали судно з окупованого Криму, яке займалося рибальством під прапором Російської Федерації. Риболовецьке судно “Норд” перебувало за 15 миль від Обитічної коси. Екіпаж з 10 людей займався ловом риби і встиг наловити більше 5 тонн морепродуктів. Після затримання з’ясувалося, що судно прописане на окупованій території, тобто в Криму, а у рибалок були паспорти Російської Федерації, видані в Керчі.

Корабель відправили в місто Бердянськ. Зараз відомо, що команда судна порушила порядок в’їзду-виїзду з окупованої території Криму.

Федеральна служба безпеки РФ зі свого боку ФСБ відкрила кримінальну справу за затримання Україною кримського судна в Азовському морі ФСБ відкрила кримінальну справу за затримання Україною кримського судна в Азовському морі відкрила кримінальну справу за статтею російського Кримінального кодексу “Викрадення судна повітряного або водного транспорту або залізничного рухомого складу”.

30 березня суд заарештував кримське судно під російським прапором.