Польська уточнила інформацію щодо побиття Франчука

Лариса Михайлівна Польська уточнила інформацію щодо побиття свого свата Франчука в окупованому Криму, що була передрукована редакцією з сайту “Куреш-Інфо” із посиланням на Elise Journal та «Кримське інформаційне агентство».
Наводимо текст листа, зберігаючи стилістику, орфографію та пунктуацію.

“Колеги, ви такі смішні!!! Ну ладно, ви вирішили, що буде «смачним» побиття 83-річної людини саме тому, що це сват Польської, а не тому, що навіть екс-прем»єр не захищений сьогодні в Криму – така там ситуація.

Але, готуючи матеріал зі «смачними» подробицями, хоч трошки попрацюйте з фактами : 1) чому донька моя БУЛА??? громадянською дружиною? вона – офіційна дружина ))) 2) крім Єліавети у них ще двоє діточок, а усього ТРІЙКО.

А хто автор ЗАСТАРІЛОЇ публікації, яка до цього була нецікавою, поки автор не дізнався, що це – сват Польської. Й при чому тут Польська до сайту ДЕПУТАТИ? ніколи депутатом не була й не мрію навіть.

Так питання залишаю – хто автор?

З повагою Лариса Польська”

Також Лариса Михайлівна Польська зверталась до редакції через сторінку в соціальній мережі Facebook:

“Вы вообще читаете почту на ящике: указанном на вашем сайте? Не вижу реакции, не слышу ответа. Зачем давать “глухонемой” адрес для контактов?!!!”

Коментар від редакції

Щодо заяв Польської стосовно того, що не була депутатом і не мріє – можна нагадати, що пані Лариса Польська балотувалась на посаду Херсонського міського голови у 2006 році. Про це вказано на сайті Фонду “Захист”.

“Л. М. Польська бере активну участь у політичних процесах держави. У 2000 році її обрано членом політради Народно-демократичної партії України. У 2001—2006 рр. працює у Верховній Раді України на посаді помічника-консультанта народних депутатів України IV та V скликань. У 2006 р. балотувалася на посаду Херсонського міського голови.”

Тому редакція сайту вважає, що до діяльності пані Польської є суспільний інтерес, а сама пані Польська є публічною особою, до діяльності та життя якої та її близьких родичів приділяється прискіплива увага з боку журналістської спільноти. Якщо пані Лариса Польська не згодна з чимось з того, що було зазаначено в публікації (а ми знаємо, що не помиляється той, хто нічого не робить), то може подавати до суду.

Стосовно використання епітету “глухонемой” в образливій манері хочемо звернути увагу пані Польської щодо неприпустимості такого в листуванні. Це ображає гідність людей із інвалідністю.

Щодо авторства публікації – пропонуємо пані Польській зв’язатись з редакціями сайтів “Куреш”, Elise Journal та «Кримське інформаційне агентство», бо більша частина інформації, включно з відео, взята звідти.

З повагою, редакція сайту “Депутати херсонські”.