Гусєв затвердив заступників голови Херсонської ОДА

Голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв підписав розпорядження про призначення Сергія Козиря та Світлану Чепігу, які пройшли конкурсний відбір через програму «LIFT», на посади своїх заступників. Найближчим часом відповідні розпорядження мають бути опубліковані на офіційному сайті Херсонської облдержадміністрації. Про це повідомляють власні джерела сайту “Гривна” в ОДА.

Відомо, що до призначення на пост заступників голови ОДА вони були радниками Гусєва.

Сергій Козир – виходець з Дніпропетровської області. Останнім часом він працював на одній із шахт холдингу «ДТЕК», який належить українському олігарху Рінату Ахметову. У його декларації йдеться, що він володіє 3 квартирами у Павлограді Дніпропетровської області та 2 квартири в селі Бирюки Донецької області. Задекларував заступник голови ОДА автомобіль «KIA Sorento» 2012 року випуску. Загальний дохід сім’ї Сергія Козиря в 2018 році склав 818 тисяч гривень. Також він зберігає 10 тисяч доларів готівкою і виплачує кредит 18 тисяч гривень. Платить Козир 9 тисяч гривень аліментів своєму синові Микиті.

Світлана Чепіга – директриса херсонської філії компанії «Воля». У своїй декларації вона вказала квартиру у Херсоні і земельну ділянку у Голій Пристані, автомобіль «Renault Fluence». Чепіга є також власницею і директоркою фірми ПП «Консалтинг Експерт – СВ», яка займається нерухомістю, бухгалтерією і консультуванням у сфері комерційної діяльності та управління. У минулому році чиновниця заробила 349 тисяч гривень. Також у 2018 році вона взяла в одному із українських банків кредит у розмірі 125 тис. грн.