Колаборант Кульчицький з Генічеська Херсонської області отримав заочний виклик на допит

Управління Служби безпеки України в Херсонській області, вчасно передислоковане до міста Кривий Ріг Дніпропетровської області до початку російської агресії 24 лютого 2022 року, продовжує героїчну боротьбу з колаборантами на кшталт Сальда, Стремоусова та інших, яку невпинно вело з 2014 року. Чергову заочну повістку про виклик на допит мав би отримати Олег Олександрович Кульчицький, мешканець села Червоне Генічеського району Херсонської області.

Кульчицького підозрюють у державній зраді і співпраці з російськими окупантами. Кульчицький працював начальником управління ЖКГ Генічеської міської ради. Балотувався в депутати від політичної партії “Наш край”, яку в Херсонській області очолює колаборант Віталій Вікторович Булюк. Діяльність партії не припинено. Кульчицький, за даними аналітичної системи YouControl, деякий період навіть очолював селищну раду в селі Червоне Генічеської ОТГ.

Дані щодо Кульчицького в YouControl

Повідомлення про виклик розміщено на сайті Офісу Генерального прокурора. Авжеж, всі колаборанти регулярно читають сайт ОГП і обов’язково приїжджають на допити. Хоча, згідно українського законодавства, мають бути витримані всі норми, навіть щодо явних колаборантів та зрадників, бо формально вони залишаються громадянами України.

Також у Кульчицького вже є сторінка на сайті “Миротворець”, окрім сторінки в соціальній мережі Facebook.