Бюджет участі зняли з обговорення

Проект рішення сесії Херсонської міської ради, який протягом року намагаються розглянути депутати, викреслили з порядку денного чергової сесії 5 червня 2018 року. Проект розроблявся депутатом Херсонської міської ради (Самопоміч) Дмитрієвим. Херсонський міський голова не зміг пояснити, чому цей проект прибрали з переліку питань порядку денного і порекомендував звернутись до юристів. При цьому слова юристам Херсонський міський голова не надав. Про це повідомили “Херсонські вісті”.
За дивним співпадінням 6 червня о 12:00 в малій залі Херсонської міської ради (проспект Ушакова, 37) відбудеться публічна консультація з заінтересованими сторонами щодо відтермінування ухвалення бюджету участі в Херсоні. Про це написав “МОСТ”. Модератором цього обговорення виступає відомий у Херсоні фізична особа-підприємець, “громадський доктор”, а тепер ще й координатор ГО “Центр UA” у Херсонській області Нікітенко Сергій Валерійович. Обговорення проходитиме в рамках проекту “Програма сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.
Тобто, проект зняли з голосування в черговий раз, аби Нікітенко міг провести обговорення та відзвітувати про витрачені грантові кошти?