Андрій Путілов та дитячий футбольний кубок

У Лазурному відбувся фінал “футбольного Кубка Андрія Путілова”. Названо переможців. Про це повідомляє телеканал “ВТВ+” в своєму сюжеті. Депутат Херсонської обласної ради (БПП) Путілов Андрій Станіславович використав дитячі футбольні команди, аби вчергове нагадати про себе. Окрім дітей були запрошені “зірки” – футболісти ФК “Продексім” (міні-футбол), яким володіє інший депутат Херсонської обласної ради (БПП) Колихаєв Ігор Вікторович. Тобто, однопартійці підтримали один одного. В футбольному конкурсі брали участь команди з Білозерського району та Корабельного району м.Херсон, де знаходиться виборчий округ №183, за яким балотувались і Путілов, і нинішній голова Херсонської ОДА Гордєєв, що очолює Херсонську обласну організацію Федерації футболу України.
Фінал пройшов в лагері “Прибережний”, яким володіє сім’я Путілових. Нещодавно було оголошено, що в цьому лагері будуватимуть спортивний хаб чи “Олімпійський центр” за кредитні кошти.

Перше місце – футбольна команда школи №47 (м.Херсон), вони поїдуть відпочивати в “Прибережний”, друге місце – команда Дар’ївки, третє – команда Білозерки, четверте – Чорнобаївка. Найкращий воротар Кубку Андрія Путілов – Гордій Кір’ян.