Линецький хоче в заступники міського голови

Депутат Херсонської міської ради (БПП “Солідарність”), очільник Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка “Рідна країна”, фізична-особа підприємець Линецький Михайло Валерійович не втрачає надію закріпитися в кріслі заступника Херсонського міського голови.
Такий висновок можна скласти, прочитавши назву його депутатського звернення: “Прохання надати чіткі рекомендації щодо шляхів врегулювання конфлікту інтересів, що може виникнути під час обговорення і голосування на засіданні ХІХ сесії міської ради VII скликання проекту рішення міської ради “Про затвердження на посаді міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Линецького М.В.”

Тим часом депутат Линецький вже обійшов майже всі депутатські комісії і навіть побував на засіданні Громадської ради при Херсонському міського голові. Рада рекомендувала винести це питання на обговорення депутатів Херсонської міської ради. Про це у Facebook повідомляв депутат Херсонської міської ради (УКРОП) Богданов Віталій Володимирович, пишуть “Херсонські факти”. Тим часом “МОСТ” акцентує увагу на тому, що ще жодна з комісій не підтримала одностайно висунення кандидатури Линецького. На стороні Линецького симпатії секретаря Херсонської міської ради (БПП “Солідарність”) Урсуленко Олени Борисівни. Раніше “Херсон.City” повідомляв, що з 1 cічня 2018 року Херсонський міcький головa Миколaєнко Володимир Васильович признaчив депутaтa Херcонcької міcької рaди Линецького Михайла Валерійовича cвоїм рaдником тa поклaв нa нього обов’язки зacтупникa. Він мав опікуватись гуманітарними питаннями.
Проект рішення Херсонської міської ради №1946 (19 сесія) від 1 лютого 2018 р. “Про затвердження на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Линецького М.В. ” вже розміщений на сайті Херсонської міської ради.
Згідно з повідомленям про суттєві зміни за 2017 рік Линецький продав квартиру площею 68 квадратних метрів за 600 387 гривень. Також він має житловий будинок, легковий автомобіль Mitsubishi Pajero 2012 року випуску та вантажний автомобіль Renault Master 2012 року. За 2016 рік Лінецький, його дружина та теща заробили за рахунок підприємницької діяльності 904000, 894000 та 390000 гривень.

Фото – Тарас Бузак, ліворуч Линецький, праворуч – Підперигора