Херсонський міський голова виступив проти коронавірусу на телебаченні

Навздогін за заступником Херсонського міського голови Козаковим, якого журналісти випадково назвали “міським головою Херсона”, Херсонський міський голова Миколаєнко Володимир Васильович вирішив виступити на телевізійному каналі “Херсон-Плюс” в передачі “Діалоги” разом з власником телеканалу Косюком Володимиром Васильовичем. В студії обговорили питання боротьби з епідемією коронавірусу COVID-19.

Діалог був досить жвавий, не зважаючи на втомлений вигляд Херсонського міського голови: мішки під очима, нездоровий блиск в них, скуйовджена зачіска. На столику перед Володимирами Васильовичами стояло по склянці води – вочевидь, Херсонському міського голові, що засідав з оперативним штабом та заступником Козаковим до пізньої ночі, дуже хотілося пити.

Наприклад, під час зустрічі в студії з псевдо-антагоністом Херсонського міського голови, депутатом Херсонської міської ради (Опозиційний блок), директором “Школи гуманітарної праці” Херсонської обласної ради Кияновським Артемом Олександровичем на столику був лише стаканчик кави, який з собою приніс Кияновський.