Тепер Опанащенко хоче землю

Серед проектів рішень, які можуть винести на голосування депутатів Херсонської міської ради зазвичай багато земельних питань. Ось, наприклад, є проект рішення “Про затвердження Опанащенко Олені Анатоліївні проекту землеустрою та передачу в оренду земельної ділянки”. Відповідно до проекту рішення пропонується затвердити проект землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки та передати в оренду, строком на 5 (п’ять) років, земельну ділянку, площею 0,6100 га, із земель комунальної власності, по вул. Соборній, 7, для будівництва і обслуговування будівель торгівлі (під розміщення ресторанно-розважального комплексу), категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
Кадастровий номер земельної ділянки: 6510136900:01:001:1787.

Мова йде про колишнє приміщення “Дома культури суднобудівників”, який був проданий під час керівництва в.о. Херсонського міського голови Бережної Зої Яківни. Забезпеченням цієї обородки, як і багатьох інших, займався на той час керівник відповідного управління Мкртич Мкртчян. Зараз він переїхав до Миколаєва і працює на аналогічній посаді в Миколаївській міській раді.

Завдяки тому, що Херсонська міська рада та її виконавчий комітет недбало відносяться до збереження персональних даних, в проекті рішення наявний “ідентифікаційний код” Опанащенко Олени Анатоліївни, завдяки якому та пошуку через реєстр Міністерства юстиції або аналітичну систему YouControl, можна з’ясувати види діяльності фізичної особи-підприємця:

Код КВЕД 90.01 Театральна та концертна діяльність;
Код КВЕД 90.04 Функціювання театральних і концертних залів;
Код КВЕД 93.29 Організування інших видів відпочинку та розваг;
Код КВЕД 56.10 Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування (основний);
Код КВЕД 56.21 Постачання готових страв для подій;
Код КВЕД 56.29 Постачання інших готових страв;
Код КВЕД 56.30 Обслуговування напоями

Опанащенко стала підприємцем нещодавно, 26 березня 2018 року. Основний вид діяльності: Код КВЕД 56.10 Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування.

Опанащенко Олена Анатоліївна – дружина екс-народного депутата України Михайла Опанащенка, який відомий своїм голосуванням за “закони 16 січня”, що призвело в подальшому до подій Революції Гідності.

За даними аналітичної системи YouControl, Опанащенко є керівником Херсонської обласної організації політичної партії “Відродження” (ЄДРПОУ 26555600), Корпорації “УКРМОСТОБУД” (ЄДРПОУ 32659082), Асоціації “МОСТИ УКРАЇНИ” (ЄДРПОУ 41980911) та є серед засновників ТОВ “КОМПАНІЯ “НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ-УКРАЇНА” (ЄДРПОУ 38897944).