В Херсоні вчергове закрили нелегальний гральний заклад

В приміщенні колишнього кафе “Гранат” в мікрорайоні Шуменський на вулиці Лавреньова правоохоронці вчергове припинили діяльність нелегального грального закладу. Зараз поліція розшукує осіб, пов’язаних з незаконним веденням грального бізнесу в зазначеному приміщенні.
Раніше аналогічне закриття грального закладу було зроблено ще в 2017 році.

Гральний заклад у кафе “Гранат” у 2017 році
Гральний заклад у 2020 році

Приміщення, в якому було задокументовано роботу грального закладу належить Нікітенко Олені Олексіївні, матері Нікітенка Сергія Валерійовича.

Нікітенко, активничй учасник руху “Хто замовив Катю Гандзюк?”, називає себе журналістом, розслідувачем, доцентом історичних наук, головним редактором сайту “МОСТ” та є керівником громадської організації “Агенція громадської журналістики “МІСТ”. Також він представляв в Херсонській області інтереси ГО “Інститут масової інформації” та ГО “Рух “ЧЕСНО”. Нікітенко судився з головою Херсонської обласної ради Мангером, який зараз знаходиться в СІЗО СБУ як головний підозрюваний у справі нападу на Гандзюк.

Про закриття нелегального грального закладу повідомила Національна поліція України.

За даними аналітичної системи YouControl, Нікітенко Олена Олексіївна зареєстрована як фізична особа-підприємець у 1999 році. Основним видом діяльності є КВЕД 56.10 “Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування”. Вказана в контактах адреса електронної пошти співпадає з адресою електронної пошти, яку вказав ФОП Нікітенко Сергій Валерійович.