Середа нафотошопила груди дружини Президента?

Вже достатньо відома своїми ініціативами з легалізації проституції та плутаниною з юдейськими релігійними святами, екс-кандидат в народні депутати України по 183 округу, депутат Дніпровської районної в м.Херсоні ради (Опозиційний блок) Анна Середа заявила своє занепокоєння з приводу грудей дружини Президента України Петра Порошенка. Про це Середа написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Щоправда, зображення, яке Середа обрала для ілюстрації, містить позначку в правому нижному куті – PS Express. Це програма для редагування зображень, Adobe Photoshop Express. Adobe Photoshop Express – це безкоштовна програма для мобільних пристроїв, яка дає змогу швидко, просто й ефективно редагувати фотографії та створювати колажі. Ви можете застосовувати фільтри, які називаються виглядами, вибирати різні параметри налаштування й коригування для вдосконалення фотографій і миттєво ділитися результатами в соціальних мережах.

Тобто, депутатка нафотошопила груди дружини Президента, а потім виклала це у соціальній мережі? Все можливо. На фото з офіційної сторінки Президента України Петра Порошенка груди Марини виглядають природньо.