Ложичев хоче завідувати культурою замість доріг

Депутат Херсонської міської ради (ВО “Свобода”), заступник керівника КП “Дорожник” Херсонської міської ради Олександр Ложичев вирішив кардинально змінити профіль, подавши документи на конкурс на заміщення вакантної посади керівника міського управління культури на період соціальної відпустки працівника. Як відомо, Лариса Косенко, дружина екс-заступника Херсонського міського голови Черевка Сергія Миколайовича знаходиться у відпустці по догляду за дитиною.

Ложичев подав декларацію, як того вимагає діюче законодавство. На офіційному сайті виконавчого комітету Херсонської міської ради зазначено вимоги до кандидатів: громадянство України, освіта повна вища у галузі знань «Культура і мистецтво» за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, вільне володіння державною мовою, комп’ютером, стаж роботи за фахом на керівних посадах на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі не менше 3 років або досвід роботи на керівних посадах у закладах сфери культури не менше 5 років.
Стосовно трудового стажу питань нема – Ложичев був заступником в КП “Дорожник” досить довго.
Виникає інше питання – чи відповідає освіта пана Ложичева, отримана в “Міжнародному університеті бізнеса та права” зазначеним критеріям? До 15 липня подати документи можуть й інші бажаючі.