Людину Семенчева в Херсоні не підстрелили

Місцевий блог “МОСТ” спростував свою ж вчорашню інформацію, що приватного підприємця Олексія Береговського підстрелили і він перебуває в лікарні.

Тепер блог “МОСТ” стверджує, що нібито вся справа в тому, що телефон Олексія Береговського викрала якась його дівчина і написала цей пост, скріншот з якого викладено нижче.

Скріншот із профілю Олексія Береговського

При цьому блог “МОСТ” посилається на якихось друзів. Які такі спільні друзі можуть бути з людиною, яка спілкується з колаборантом Семенчевим, який увійшов до складу “Комітету спасіння Херсонщини “За мир та порядок”? Ще можна було послатись на хакерів, які зламали акаунт Береговського. Профіль Береговського в соцмережі приховано від перегляду.

Вже неодноразово блог “МОСТ” робив такі інформаційні вкиди. Серед найвідоміших — дезінформація щодо загибелі братів Кальченків, який було спростовано і яких продовжує розшукувати херсонська поліція.

Місцевий херсонський блог “МОСТ” веде представник ГО “Інституту масової інформації” в Херсонській області Сергій Нікітенко. У 2012 році Сергій Нікітенко був визнаний “Блогером року”, а у 2013 році блог Сергія Нікітенка “МОСТ” переміг в щорічному Конкурсі блогерів та громадських журналістів “Інформпростір Херсонщини” в номінації “Відкриття року”. Сайт, де розміщується блог “МОСТ” був створений завдяки Катерині Гандзюк за грантові кошти NED (National Endowment for Democracy).

У листопаді 2018 року Гандзюк померла внаслідок нападу з облиттям кислотою.