В Херсоні підстрелили людину Семенчева

Приватний підприємець Береговський Олексій Володимирович був важко поранений і перебуває в лікарні. Про це повідомляє місцевий херсонський блог “МОСТ” з посиланням на інші джерела.

За даними аналітичної системи YouControl, Береговський зареєстрований в Херсоні як приватний підприємець, основний вид діяльності — 52.62.2 РОЗДРІБНА ТОРГІВЛЯ НА РИНКАХ.

У 2019 році Береговський Олексій Володимирович, 1978 року народження, був представником від кандидата на пост Президента України Тарути С.О. в складі окружної виборчої комісії на окрузі 183 (Білозерка, Корабельний район м.Херсона). Тарута очолював партію “ОСНОВА”, херсонською ячейкою якої керував Семенчев Ігор Ігорович. Береговського в комісії називали “людина Семенчева”.

Депутат Херсонської міської ради (“Блок Володимира Сальдо”) Семенчев-молодший має заочну підозру по статті 111 “Державна зрада” та кілька підозр у привласненні бюджетних коштів у складі групи осіб.

“МОСТ” називає Береговського соратником вбитого Валерія Кулешова, затриманого СБУ Павла Ткаченка та колаборанта Кирила Стремоусова, стверджуючи, що Береговський працював в КП “Херсонелектротранс” під час захоплення КП у 2019 році і відповідав за “силовий блок”.