Двоє херсонських депутатів приїхали в Херсон з Чернівців з вантажем від благодійників

Депутати Херсонської міської ради (“Європейська Солідарність”) Глухов Іван Геннадійович та Ложичев Олександр Вікторович (“Європейська Солідарність”) привезли до Херсону, разом з депутатом Чернівецької обласної ради (“Європейська Солідарність”) Добржанським Сергієм Олександровичем , секретарем виконавчого комітету Чернівецької міської ради, гуманітарний вантаж від ГО «Чернівецька бізнес група» (ЄДРПОУ 41238977) та німецько-українського благодійного фонду “Синьо-Жовтий Хрест” (Blau-Gelbes-Kreuz e.V.). Автотранспорт для перевезення надав Чернівецький міський голова Клічук Роман Васильович.

До Херсону привезли 7 ємностей об’ємом 1000 літрів для питної води та 38 інверторних і 12 звичайних генераторів потужністю від 2 до 3,2 кВт.

Про це було повідомлено як на Facebook-сторінці Херсонської міської ради, так і на сайті Херсонської міської ради, так і у Телеграм-каналі “Херсонська міська рада”. Вантаж зустрічала начальник Херсонської міської військової адміністрації, депутатка Херсонської міської ради (“Нам тут жити”) Лугова Галина Леонідівна. В минулому скликанні Лугова була депутаткою від “Блоку Петра Порошенка”, який згодом став партією “Європейська Солідарність”.