Дружина чиновника потрапила до телешоу

Свіжий випуск телевізійного шоу “Говорить Україна” присвячений подіям у Херсоні. Протягом години обговорюється ситуація, нібито дружина одного з херсонських чиновників Оксана Георгіївна переоформила на себе дві квартири своєї хворої 28-річної племінниці Ганни Желуденко, а племінницю відправила в Каховський геріатричний пансіонат, разом з коханцем віднісши її до машини (про це стверджувала героїня передачі). Оксана це заперечила в прямому ефірі телефоном: одну квартиру на вулиці Миру племінниця подарувала за 14 років, що були витрачені на догляд за племінницею. А іншу квартиру, на вулиці Кримській навпроти магазину продовольчих товарів (власником якого є Оксана Георгіївна), що залишилась в спадок від бабусі, було оформлено у нотаріуса, бо племінниця відмовилась від своєї частки спадку. Це ж підтвердила телефоном і на камеру адвокат пані Оксани Георгіївни, Альона Артурівна.

В декларації заступника Херсонського міського голови Козакова Ігоря Володимировича вказано – дружина Оксана Георгіївна володіє квартирою та магазином продовольчих товарів.

Завершується передача на позитивній ноті – Ганна повернулась з інтернату до своєї квартири в Херсоні, а київський центр з лікування розсіяного склерозу надав рекомендації для подальшого курсу лікування в Херсонській обласній лікарні.