ТОВ “Фікус” дали 34-й маршрут

Пройшов конкурс на пасажирські перевезення в місті Херсоні. Інформацію щодо проведення цього конкурсу не вдалось знайти на офіційному сайті виконавчого комітету Херсонської міської ради, але її виклала в групі “Транспорт Херсона” в соціальній мережі Facebook Людмила Чайка. За її інформацією, ТОВ “Фікус” отримав 34-й маршрут – Житлоселище – на 1 рік, ФОП Присяжний – 38 маршрут на 3 роки. На 25 маршруті залишився перевізник КП “Херсонкомунтранссервіс” (керівник – депутат Херсонської міської ради (Радикальна партія Ляшка) Васильєв).

За даними аналітичної системи YouControl, ПП “ФИКУС” (ЄДРПОУ 38151975) зареєстроване в 2012 році в Херсоні мешканцем Миколаївської області Бібленком Василем Станіславовичем і має статутний фонд в сумі більше 18 мільйонів гривень. Також він є засновником ТОВ “ТОРГ ГРУПП ОРТУНА”, спортивного клубу “Суворовець” (спортивне орієнтування) та ГО “Федерація рогейну України”. Рогейн та рогейнінг — вид спорту, близький спортивному орієнтуванню, пригодницьким перегонам, гірським марафонам та іншим видам спорту.

ФОП Присяжний Анатолій Володимирович зареєстрований в 1995 році, основний вид діяльності “49.31 Пасажирський наземний транспорт міського та приміського сполучення”.