Замість кіноцентру може з’явитись гральний заклад

Конкурс на оренду комплексу будівель та споруд по вулиці Гімназичній, 30-А в місті Херсоні виграло ТОВ “Строй-гіпс”. Нагадаємо, на цій території розміщується найстаріший кінозал в місті Херсоні. Рішення Херсонської обласної ради було оголошено та проведено конкурс, не зважаючи на неодноразові обіцянки керівництва Херсонської обласної ради (Мангер, Зеленчук) проаналізувати ситуацію та дійти компромісу з представниками культури.

Про це повідомляє керівник громадської спілки “Мережа культурного розвитку “Арт Хаб Ілюзіон” (ЄДРПОУ 41693910) Єжуров Леонід Глібович.

За даними аналітичної системи YouControl засновником компанії-переможця конкурсу ТОВ “Строй-гіпс” (ЄДРПОУ 33824604) є Костянтин Котанов, директор – Юлія Ніколаєнко.

Котанов – в засновниках ТОВ “Стройеліткомфорт” (ЄДРПОУ 40287033) (в грудні 2017 року за даними OpenDataBot став власником Котанов Костянтин Георгійович, перестав бути власником Тедіашвілі Руслан Ростеванович). Тедіашвілі зараз працює в “Укроборонпромі”. Раніше був депутатом Херсонської міської ради від партії “Фронт змін”.

Котанов є співзасновником ТОВ «Сохо».
По ТОВ “Сохо” є кримінальна справа №668/793/16-к через розміщення у приміщенні в місті Херсоні за адресою Дзержинського, 13 грального закладу. Можливо, тепер гральний заклад з’явиться в приміщеннях “Ілюзіону”, які Херсонська обласна рада віддала через конкурс, незважаючи на протидію громадськості.