Ляшко розпустив фракцію в Херсонській обласній раді

Кандидат у Президенти України Ляшко Олег Валерійович розпустив фракцію “Радикальної партії Олега Ляшка” в Херсонській обласній раді. Відповідну заяву політик розмістив ввечері 11 лютого 2019 року на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Також Ляшко дав доручення запустити процедуру позбавлення мандатів Педченка, Ставицького, Зеленчука, Дроговоза, Княгницької та Рудика.

Нагада’мо, що один з підозрюваних у “справі Гандзюк”, Левін (Москаленко, Москал) був помічником-консультантом депутата Херсонської обласної ради (РПЛ) Ставицького Миколи Павловича (на фото – з правого боку).

Таким чином, Ляшко намагається зберегти рейтинг напередодні президентських виборів, як і Тимошенко, що виключила з партії Мангера.

Саме зв’язок з Левіним розглядає слідство стосовно голови Херсонської обласної ради (ВО “Батьківщина”) Мангера Владислава Миколайовича, якому зранку в понеділок 11 лютого 2019 року оголосили підозру. Раніше Мангер призупинив своє членство в “Батьківщині”, а Бюро Херсонської обласної організації “Батьківщини” оголосило про його виключення з партії та рекомендувало піти у відставку з посади. Після оголошення підозри Тимошенко заявила про політичний підтекст справи.

При цьому не афішуються зв’язки з представниками Блоку Петра Порошенка. Нагадаємо, народний депутат Паламарчук мав у своїх помічниках Павловського, який теж є на схемі, яку демонстрував Луценко.