Депутат Херсонської обласної ради від Опоблоку піде на вибори з іншою партією

Депутат Херсонської обласної ради (Опозиційний блок) Федін Василь Вікторович повідомив, хто разом з ним йтиме на вибори до Херсонської районної, міської та обласної рад депутатів. Серед презентованих осіб – адвокат Мокін Ігор Володимирович (представляє в суді інтереси голови Херсонської обласної ради Мангера Владислава Миколайовича по справі Гандзюк), Ткач Олександр Олексійович (екс-директор КП “Херсонміськсвітло” за часів Сальдо) та сам Федін Василь Вікторович. Інші особи – переважно працівники херсонського суднобудівного заводу “Смарт Меритайм Груп”, яким раніше керував Федін. Йтимуть на вибори не від “Опозиційного блоку” чи “Блоку Володимира Сальдо”, а від Херсонської міської організації політичної партії “Херсонці”.

За даними аналітичної системи YouControl, Херсонську міську організацію політичної партії “Херсонці” (ЄДРПОУ 40079762) очолює з 2016 року Іванушкін Віктор Вячеславович (вочевидь, не внесені зміни до реєстру).

Нагадаємо, Федін Василь Вікторович на службовому автомобілі збив насмерть велосипедиста, балотувався в народні депутати України по 182 округу у 2019 році, але програв.