Заступниці начальника Херсонської обласної військової адміністрації спалили службовий автомобіль?

Одразу два джерела повідомили про подію, яка могла б пройти непоміченою в Херсоні, який постійно потерпає від обстрілів російськими окупаційними військами — в ніч на 2 жовтня 2023 року, в місті Херсон в одному з дворів невідомі особи спалили автомобіль.

За словами Віталія Богданова, депутата Херсонської міської ради VII скликання, та одного з місцевих блогів “Константин Рыженко”, ведучі якого періодично називають себе журналістами чи співробітниками всіх спецслужб світу, автомобіль Kia Sportage з номерним знаком ВТ3184СР належить до автопарку Херсонської обласної державної адміністрації та ним користується заступниця начальника Херсонської ОВА Малярчук Ольга. На “К.Риженка” також посилається “СтопКор” у своїй публікації і надає фото пожежі.

Подробиць події немає, як і коментарів від влади, поліції чи теоретично постраждалої сторони.

Ситуація нагадує падіння у серпні 2021 році флагштока на автомобіль Наталі Бухтоярової, яким користувався чиновник Караваєв — “мовчання собаки Баскервілів, сер”. У випадку з Бухтояровою та Караваєвим зрозуміло хоча б, там брат Наталі Олег, співробітник поліції, “свої прикрили своїх”, джип не було вказано у декларації чиновника, тому розбитий джип оперативно витягли з-під флагштоку у невідомому напрямку, а тут в чому справа? За що і хто міг спалити автомобіль Херсонської ОВА в прифронтовому місті?

Ольга Малярчук народилася 25 грудня 1985 року в Миколаєві.

10 березня 2023 року Кабінетом Міністрів України було погоджено призначення Малярчук Ольги Іллівни заступником голови Херсонської обласної державної адміністрації Олександра Прокудіна.

Ольга Малярчук – представник команди губернатора Миколаївської області Віталія Кіма, радниця голови ОДА з питань військовослужбовців. Також Ольга Малярчук очолює “Фонд Сергія Притули” у Миколаєві. За даними Руху ЧЕСНО балотувалась від ПП “Блок Петра Порошенка” у 2015 році.