Воробйов планує запустити тролейбус для деокупації Криму

В Генічеську голова райдержадміністрації Олександр Воробйов заявив про введення великого проекту, який, на його думку, наблизить повернення окупованого Криму.

Про це керівник Генічеського району заявив під час проведення патріотичного заходу до Дня початку кримського опору.

“Для прикладу всім в Україні, я тут ввожу і починаю разом з вами великий проект щодо повернення Криму. Це тролейбусний маршрут Генічеськ – Керч. Перша черга – Генічеськ – Стрілкове, друга черга – Стрілкове – Керч”, – сказав Олександр Воробйов.

Прямо на заході Воробйов дав доручення своїм заступникам, структурним підрозділам Генічеської райдержадміністрації почати роботу в цьому напрямку. Про це повідомляє “Новий візит”.

Пізніше, в коментарі «Новому Візиту» Олександр Воробйов повідомив, що він вже обговорював це питання в Києві і з губернатором Херсонщини, і сподівається на підтримку держави в реалізації проекту.

Глава Генічеської РДА Олександр Воробйов зазначив, що на першому етапі тролейбусний маршрут Генічеськ – Стрілкове дасть значний поштовх для розвитку Арабатської Стрілки на території району, а після деокупацію півострова і її кримської частини.