Херсонський прес-офіцер анонсував відкриття стріпклубу

В Херсоні, який було звільнено 11 листопада 2022 року і який знаходиться під постійними обстрілами російських окупаційних військ, які відступили на лівий берег, 3 лютого 2023 року відкрився стріпклуб.

“Анонсував” цю подію на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook такий собі Дмитро Плетенчук з сусіднього Миколаєва, який представляється журналістам як “прес-офіцер Херсона”.

Скріншот зі сторінки “Дмитро Плетенчук”
Скріншот зі сторінки “Дмитро Плетенчук”

Журналіст “СтопКор” Артем Некрасов з’ясував адресу та назву стріпклубу. Ось анонс відкриття “закладу для відпочинку справжніх чоловіків” з Інстаграм-сторінки стріпклубу.

Поруч з нічним клубом “Шоколад” знаходяться як історичні будівлі, так і житлові, також сусідні будинки постраждали від нещодавніх обстрілів російських окупаційних військ. Чи є доцільним відкриття подібного закладу в прифронтовому місті, де постійні обстріли, діє “сухий закон” та комендантська година? Питання риторичне. Але, судячи з реплік “прес-офіцера Херсона” може скластись враження, що віра в Збройні сили України та відкриття стріпклубу в його свідомості вже давно і міцно взаємопов’язані.