Херсонського генерал-майора СБУ звільнив Президент

Президент України Зеленський Володимир Олександрович свої указом звільнив Доценка Данила Ігоровича з посади начальника Департаменту захисту національної державності Служби безпеки України.
Починаючи з лютого 2017 по серпень 2017 Доценко був начальником Управління Служби безпеки України в Херсонській області.
22 серпня 2017 року був призначений начальником Департаменту захисту національної державності Служби безпеки України.
23 серпня 2018 року указом президента отримав звання генерал-майора.

Під час судових слухань у справі Гандзюк адвокати голови Херсонської обласної ради Мангера Владислава Миколайовича та особисто Мангер називали Доценка причетним до замовлення нападу на радника Херсонського міського голови, в.о.керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Гандзюк Катерину Вікторівну. Замах на Гандзюк стався 31 липня 2018 року, її облили кислотою на виході з будинку до службового автомобіля. Виконавців затримали та вже засудили на різні терміни покарання, замовники досі невідомі і на волі. Серед замовників активісти ініціативи “Хто замовив Катю Гандзюк” називали прізвища голови Херсонської ОДА Гордєєва, його заступника Рищука, голови Херсонської обласної ради Мангера. Але правда досі не з’ясована. Гандзюк померла 4 листопада 2018 року після 96 днів перебування в реанімації.