Херсонський екс-нардеп Хлань збагатів на кредитах

Що ми знаємо про колишнього народного депутата Верховної Ради України?
Це створення мережі конвертаційних центрів в аграрній сфері та легалізації аграрної продукції скупленої з використанням готівкових «сірих» схем по закупівлі сільськогосподарської продукції, а також формування «стартового» капіталу за рахунок впровадження шахрайських схем при отриманні завідомо «невозвратних» кредитів на суму близько 10 млн. доларів США.
Вказані кошти використані ним для купівлі гарного ставлення Порошенка та отримання теплого місця в Верховній Раді України. І тут Остапа понесло: Сергій Хлань через просування своїх посіпак призначених на керівні посади Держводагенства Херсонської області отримував з коштів виділених на потреби водного господарства області. Вольності колишнього нардепа прикривались розставленими за його сприяння посадовцями в державних та правоохоронних органах.
При цьому, незабував Хлань і про розширення барських угідь підконтрольних йому ПП «Терра Інвест Трейд», ПСП «Деметра», ПП «Златодар» та ПП «Деметра Трейд», не гребуючи відключеннями в літній засушливий період здійснювати вплив на підприємців аграрної сфери для отримання у володіння та оренду потрібні йому земельні ділянки. Крім того, «любов до землі» та наявність депутатських повноважень дозволили Хланю, не сплачуючи орендної плати, «прихватизувати» всі землі, які перебувають в користуванні навчальних закладів Каховського району Херсонської області та підприємств водного господарства.
«Піклувався» Хлань і про своїх рідних, яких пристроював на жирні посади під час початку агресії Росії проти України, а саме коли наші ЗАХИСНИКИ проливали кров на Сході України його брат Олександр займався дерибаном бюджетних коштів на одному із підприємств «Укроборонпрому».
Виникає питання: коли настане ВЕСНА ТА ПОЧНЕМО САДЖАТИ?.