Головний архітектор Херсонщини подав декларацію

Начальник управління містобудування та архітектури Херсонської обласної державної адміністрації Ходін Григорій Миколайович подав декларацію про свої доходи за 2017 рік.

Головний архітектор Херсонщини живе зі своїм сином Артемом. У власності чиновника знаходиться куплена в минулому році квартира площею 75,1 квадратний метр. Знаходиться житло в Херсоні. Також Ходин володіє позашляховиком Mitsubishi Pajero 2006 року випуску. За минулий рік чиновник заробив 139,7 тисяч гривень.

Відзначимо, декларація Ходінов стала досить бідною. Причина в тому, що в ній більше не вказується майно і доходи Ірини Молчанової – його тепер уже колишньої дружини. Розлучення відбулося в кінці 2017 року. Раніше на Молчанову були записані три квартири в Херсоні (175, 96 і 58 квадратних метрів), дві земельні ділянки – в Херсоні та Зеленівці – площею 870 і 19,9 тисяч квадратних метрів і якийсь торговий об’єкт площею 139 квадратних метрів. Також на неї був записаний автомобіль Mitsubishi Pajero 2006 року, який декларує Ходін.

Додамо, що 2 квітня відбудеться чергове засідання суду у справі Ходіна. Ще в минулому році прокуратура готувала обвинувальний акт стосовно нього. Йдеться про те, що управління Ходіна ще в 2014 році уклало з підрядником договір на розробку проекту землеустрою щодо встановлення прибережної захисної смуги уздовж Чорного моря за межами населених пунктів в адміністративних межах Скадовської міськради, але роботи так і не були виконані.
Про це повідомили “Херсонські факти”.