Журналіст хоче покерувати культурою Херсона

Журналіст з міста Олешки (передмістя Херсона) Соков Андрій подав документи на вакантну посаду керівника Управління культури Херсонської міської ради. Про це повідомляє “KhersonDaily” з посиланням на 0552.

Журналіст з олешківською пропискою Соков задекларував квартиру, якою він володіє спільно з ще трьома людьми. Загальний дохід його склав близько 158 тисяч гривень – зарплата в Олешківській РДА та редакції газети “Новий день”, гонорар від редакції газети “Вісник Олешшя” і пенсія. На даний момент Соков звільнився з РДА.

Варто зазначити, що гонорар журналісту і держслужбовцю платила редакція газети, яка отримує бюджетні кошти за висвітлення діяльності Олешківської райадміністрації, де і працював Соков. За 2017 рік районна адміністрація заплатила “Віснику Олешшя” близько 158 тисяч гривень. Гонорар Андрія Сокова по цивільно-правовим угодам склав 17 360 гривень.

Крім Сокова, на посаду начальника Управління культури претендує депутат Херсонської міської ради (ВО “Свобода”), заступник директора КП “Дорожник” Олександр Ложичев і директор Будинку культури села Приозерне Станіслав Вознесенський.