Начальниця Херсонської міської військової адміністрації Лугова спростовує вручення підозри від НАБУ через пресу та сайт Херсонської міської ради

Газета “Гривна” змогла взяти коментар в представників Херсонської міської військової адміністрації щодо місцеперебування та здоров’я начальниці Херсонської МВА Лугової Галини Леонідівни. Цю ж статтю оперативно передрукували на сайті Херсонської міської ради. Журналісти газети “Гривна” нібито “отримали відповідь, що Лугова на робочому місці, наразі триває її інтерв’ю одному із європейських ЗМІ. Про вручення підозри чули лише з повідомлень анонімних телеграм-каналів.”

В статі також вказано відповідь т.в.о. Голови СБУ Василя Малюка на депутатський запит від серпня 2022 року, що Телеграм-канал “Джокер”, в якому серед перших з’явилось повідомлення про підозру Галині Луговій від НАБУ, є в переліку каналів, які “потрапляли в поле зору СБ України як такі, що використовуються невстановленими особами для здійснення деструктивної інформаційної діяльності на шкоду державній безпеці України”.